Inkubációs szolgáltatásbővítés és fejlesztés 2020 Tata – GINOP-1.1.1-18-2018-00004 projekt

A KRISTÁLY INKU Kft  jelenleg 21 állandó és kb 35-40 partner (szolgáltatást igénylő, kapcsolódó és partner) KKV-val és kb 15-20 egyéni vállalkozóval áll kapcsolatban.

A korábban tervezett virtuális szolgáltatásokkal kapcsolatban a lehetőségekkel rendelkezünk, de az erre vonatkozó igények nem állandóak, hektikusak, olyan általános információs, (vállalkozói, üzleti tervezési, adózási, stb.) igényeket képviselnek, amelyre vonatkozó szolgáltatások is az általánosság szintjén maradnak. Ezeket az igényeket a partner cégek felé ellátjuk, de a tevékenységünk ennél sokkal mélyebb szakmai, piaci, technológiai jellegű szolgáltatásokat képvisel, amelyeket a betelepült és tevékenységében különböző szinteken együttműködő cégek felé ellátjuk. Folyamatosan fejlesztjük a partner cégekkel a saját szolgáltatásainkat is.

A „berendezés-ipari” ágazatban további fejlesztésekre van szükség, hiszen a kapcsolataink mutatják, hogy több nagyobb vállalkozás kapacitáshiánnyal küzd, további

(„Berendezés-ipar”: fa-, ruha-, fémipari, bútoripari tevékenységek, installációs, kiszolgáló és reklám felületek gyártása, összeszerelése a bevásárlóközpontok, benzinkutak, éttermek, stb. területein valamint a szállodák, a kapcsolódó egészségügyi szolgáltatásokat erősítő berendezések fejlesztésével.)

Speciális, szűkített inkubációs tevékenységet alakítottunk ki, amely sikeresen erősíti a jelentkezőket. A piaci igényeket a 3-4 fővállalkozó cég az európai multik és az arab országok köréből folyamatosan növekvő mértekben közvetítjük. Jelenleg 5-8 milliárd Ft értékű összes igénnyel számolhatunk, de az arab országok közül pl. csak Katar a foci vb miatt több száz szállodát épít, amelyhez folyamatosan kiajánlásokat konzorciumi ajánlatokat fogalmazunk meg, közvetítünk.

A projekt a piaci igényekre fókuszáló termékfejlesztést, ezeket teljesíteni szándékozó és erre képes, vagy képessé tehető további KKV-k kiválasztását, bevonását, fejlesztéseik ösztönzését és segítését tartalmazza.

Az egész új szolgáltatáscsomagot 2020 év végéig alakítjuk, fejlesztjük ki.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Megszakítás